REVIEWCOMPANY.VN

Almak – Tại sao nên chọn chúng tôi?

АЛМАК за сечиј дом! Целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет! http://almak.com.mkГорди сме што сме еден од најголемите производители на мебел во Македонија. Користиме материјали со врвен квалитет и сме целосно посветени на производство на мебел со врвен квалитет и во најнов тренд. Алмак располага со 2 малопродажни салони во Струмица каде се изложени сите модели од производната програма на Алмак. Исто така нудиме мебел од други реномирани куќи како Forma Ideale, Jela Jagodina, Sinkro, Струма мебел, Мани - Душеци Производството е можно благодарејќи на сите вработени чија што бројка е над 250 вработени. Тие се распоредени во неколку сектори: сектор за дрвена обработка, сектор за тапацирање, за кроење и дизајн тим. Работењето на сите како еден тим го прави производството квалитетно. Работењето на целиот тим придонесува кон современо и практично производство со најповолни цени во регионот. Поседуваме сертификат за квалитет и сме меѓу најпознатите рендови на балканот и пошироко. Нашите производи се продаваат во Србија, Хрватска, Словенија, Бугарија, Франција и Холандија.

Đánh giá Almak Xem tất cả

4.6 3 đánh giá

“ALMA Sumagui Gregorio”

Anonymous user
Tiến cử Có tương lai
Ưu điểm
Không đánh giá
Nhược điểm
Không đánh giá
Lời khuyên - chia sẻ
Yes

Phỏng vấn tại Almak Xem tất cả

Chưa có chia sẻ nào về buổi phỏng vấn tại Almak. Hãy là người tiên phong chia sẻ.

Thông tin thêm

Ẩn danh
Không xác định người
Khác
Chưa xác định
Antofagasta Region, Chile
2016-02-29
Other
Chưa xác định
Lĩnh vực thế mạnh

Slogan:

Đang làm việc tại Almak ? Hãy chia sẽ kinh nghiệm của bạn